Something Awesome Here About It...
   TULOSSA WEBINAARI: NÄMÄ 10 ASUNTOMARKKINOIJAN VIRHETTÄ VOIVAT HALVAANNUTTAA ENNAKKOMARKKINOINTIKAMPANJASI! 
Näin Hyödynnimme Asuntokaupan yhtälöä ja Moninkertaistimme Erkin Asuntomyynnin Volyymin.
ILMOITTAUDU WEBINAARIIN
 • 1. Opit parantamaan myyntiprosessia - Näytämme miten kauppa käy nopeammin asuntokaupan yhtälön avulla
 • 2. Löydät markkinointisi pullonkaulat - Yhtälön avulla paikannat nopeasti mihin asiakkaasi juuttuvat
 • 3. Poistat yhden merkkittävän pullonkaulan - Kerron konkreettisen vinkin, jonka avulla poistat ison pullonkaulan asuntomyyntiprosessistasi.
Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyn, että tietojani saa käyttää suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa suoramarkkinoinnin.
Asuntojen ennakkomarkkinoinnin asiantuntija paljastaa menetelmän, jolla voit jo tänään alkaa kehittämään ennakkomarkkinoinnista huomattavasti tehokkaampaa kuin kilpailijasi! 

Hyvä ystävä,

Oletko pannut merkille, että yleisimmin käytetyt asuntomyyntiportaalit tuottavat todella vähän yhteydenottoja ennakkomarkkinointikohteisiin...? 

Tuntuuko, että yhteydenottoja on todella vaikea kerätä?

Tuskailetko, miten saada kerättyä ennakkovarajaajia ennakkomarkkinointikohteisiisi, kun ne asiakkaat ei tahdo varata ennenkuin "kuokka on isketty maahan"?

Ymmärrän sinua täysin. Tämä on juuri minun osaamisaluettani, joten apu on jo käytännössä matkalla :)

Käytin edelliset 10 vuotta nettimarkkinoinnin opiskeluun yliopistossa, verkkokauppayrityksissä ja startup-maailmassa. Vaikka todella aloin saada tuloksia vasta pari vuotta sitten, matka ei kuitenkaan ollut varsinaisesti hukkaan heitettyä aikaa, sillä nyt tiedän mikä yksinkertainen malli toimii ja mikä ei. 

Olenkin päässyt siihen onnelliseen asemaan, että voin auttaa muita yrittäjiä suoraan asuntomarkkinoinnin moottoritielle ilman, että heidän tarvitsee ensin kiertää kaikkia samoja kinttupolkuja.

Tässä löydökseni kiteytettynä:
1) Ennakkomarkkinoinnissa parhaat tulokset saa, jos johtaa markkinointia numeroilla. 
2) Mikään ei ole käytännöllisempi tapa läpivalaista asuntomarkkinointia numeroilla, kuin verkkokaupasta tuttu konversioyhtälö, josta muokkasin sopivan version asuntokauppaan.
3) Ennakkovaraajien hankkiminen asuntomyyntiportaaleista on vaikeaa, koska portaaleissa käyvät akuutissa asunnon tarpeessa olevat. 
4) Ihmiset eivät ota yhteyttä portaali-ilmoituksen pohjalta. Piste.
5) Ennakkovaraajia täytyy etsiä portaalien ulkopuolelta sisältömarkkinoinnin, monipuolisen kanavavalikoiman ja klikkauspsykologian avulla. 

Tämä saattaa tulla yllätyksenä. Yli 70-80% kaikista ennakkomarkkinoinnin kautta saaduista esivaraajista löytyy jo muista kanavista ja yhä pienempi osa tulee portaaleista. Kuulostaako järjettömältä? 

Mieti kuinka paljon voisit nopeuttaa varausten keruuta, jos hyödyntäisit tätä?

"Asuntoportaaleja selailevat ne, jotka ovat juuri tällä hetkellä asunnon tarpeessa... eivät juurikaan ne jotka ovat vuoden päästä asuntojen tarpeessa!"

Jos teet ennakkomarkkinointikampanjaa, potentiaaliset asiakkaasi eivät tällä hetkellä vielä edes tiedä tarvitsevansa vuoden päästä uutta asuntoa. 

Tähän voi olla esim. seuraavia varsin ymmärrettäviä syitä:
1) Perheenlisäys ei ollut tiedossa
2) Työpaikan vaihdos ei ollut tiedossa
3) Uusi unelmien asuinpaikka ei ollut tiedossa.

Koko tilanne aukesi minulle täydessä laajuudessaan vasta aivan vastikään, autettuani vajaa kymmenkuntaa rakennusliikettä ennakkomarkkinointiprojekteissa ympäri Suomen ja kehiteltyäni ennakkomarkkinointitekniikkaani entistä paremmaksi.
"Ymmärsin, että vain 5% rakennusliikkeistä ymmärtää tämän ja hyödyntää tietoa markkinoinnissaan."

Minulla on sinulle viesti. Nyt on nimittäin mahdollista räjäyttää ennakkomarkkinointisi uuteen vauhtiin!

Voit googlata läpi puoli Internetiä, katsoa jokaisen asuntomarkkinointia käsittelevän Youtube-filkan, osallistua erilaisille nettimarkkinointikursseille, valmennuksiin, pystytellä muutamat turhat verkkokaupat ja parit sadat toimimattomat kampanjat — sekä laittaa kädet saveen ja HARJOITELLA näitä asioita useamman vuoden, kuten minäkin olen tehnyt.

Tai…

Osallistua noin kolmen vartin mittaiseen webinaariin, joka tiivistää ehkä tärkeimmän asian, mitä olen oppinut asuntojen markkinoinnista netissä. Ei mitään ylimääräistä ja turhaa, vaan täyttä asiaa! 

Tässä pieni osa siitä, mitä tulet oppimaan: 
 • Miten löydät nykyisen markkinointisi pullonkaulat
 • Miten poistat pullonkaulat ymmärtämällä numeroita
 • Miten saat nykyistä tasoa jopa 90% enemmän yhteydenottoja myyntikohteistasi
 • Tyypilliset asuntomarkkinoijan virheet
 • Miten voit numeroiden avulla parantaa myyntiäsi jopa kymmeniä prosentteja tai jopa tuplata sen
 • Miksi asuntomyyntiportaaleista ei tule yhteydenottoja ja miten se korjataan
 • Kuinka ison osan menetät kontakteista jos et hyödynnä Facebookia
 • Mikä on markkinoinnin kehittämisen prosessin vaiheet ja missä järjestyksessä sinun tulee markkinointia kehittää
Ilmoittaudu Ilmaiseen Webinaariin!
1. BONUS

HAPPOTESTI- Asuntokaupan tunnuslukujen seuraaminen on avain parempaan asuntokauppaan. Tunnuslukuja voi olla vaikea etsiä järjestelmistä, ellei siihen ole prosessia olemassa ja tekniikoita asennettuna ennestään. Happotesti-työkalu tarkoittaa sitä, että etsimme tunnusluvut ja laskemme myyntiprosessisi konversion, jonka myötä näet heti missä kohti myyntiputkeasi pullonkaula on. Tämä maksaa normaalisti 500 EUR ja nyt se annetaan webinaarin katsoneille ilmaiseksi. Saat siis 500 EUR arvosta ilmaiseksi apua tunnuslukujesi etsimisessä ja analysoinnissa. 

Juho Palokangas, Rakennusliike Rogel Oy, Toimitusjohtaja
"Webinaari selvensi miten ennakkomarkkinointia voi toteuttaa netissä. Kiitos webinaarin, aikaani on vapautunut merkittävästi markkinoinnista muihin tehtäviin, ja kohteiden markkinoinnistakin on tullut paljon helpompaa ja tuloksellisempaa.”
Juho Palokangas

Jarkko Mällinen, Siklatalo Oy, Myyntijohtaja
"Aluksi ajattelin että tämä on taas näitä... mutta onneksi seurasin tämän webinaarin."
Jarkko Mällinen 
Miksi webinaari on ilmainen? 

1. Koska webinarissa esittelemäni tekniikka on käytännössä niin toimiva, että auttamalla neljää rakennusliikettä sadasta, saan hankittua itselleni riittävän elannon. Lopun ajan voin käyttää auttamalla muita rakennusliikkeitä. Webinaarin tarkoitus on antaa sinulle perustiedot nykyaikaisesta tavasta markkinoida asuntoja. Webinaarissa en myy mitään, pikemminkin annan ilmaiseksi tietoa ja työkaluja, jotta voisit itse nostaa tasoasi ja tehdä parempia päätöksiä asuntomarkkinoinnin kehittämisessä.

2. Yhden tunnin käyttäminen webinaarin katseluun on monelle jo iso investointi. Siispä en halua nostaa kynnystä avun vastaanottamiselle liian korkeaksi.

3. Jokainen työnsä vakavasti ottava, joka on valmis investoimaan pienen osan arvokasta aikaansa omaan osaamiseensa ja ilmoittautuu tähän webinaariin, voi räjähdysmäisesti kehittää oman myyntiprosenssinsa tehoa ja saavuttaa merkittäviä tulosparannuksia.

"Joka ei ole tosissaan asuntomarkkinoinnin kanssa, eikä ole valmis sijoittamaan yhtä tuntia aikaansa tähän kurssiin, ei tulisi muutenkaan ottamaan käyttöön tässä opetettavia asioita (vaikka tiedot olisi saatavilla pillerinä, joka nielaistaan kurkusta alas sekunnissa). "
Ehkä ajattelet, että "Miksi webinaari on näin halpa?" Siihen on syynsä. 

Haluan, että nämä opit ovat kaikkien asuntomarkkinoijien ulottuvissa. Olisin aikanani maksanut melkein mitä hyvänsä, jos joku olisi minulle opettanut nämä samat asiat ja olisin säästänyt satoja tunteja aikaa ja tuhansia euroja rahaa tuloksettomiin kokeiluihin. Olen onnekseni päässyt olemaan monen todellisen ammattilaisen opissa ja tämä on minun tapani laittaa hyvä kiertämään. 

Koska annan tämän webinaarin nyt näin halvalla, niin suurella todennäköisyydellä kilpailijasikin ostavat sen jossain vaiheessa ja alkavat hyödyntämään sen oppeja markkinoinnissaan. Se on vain ajan kysymys. 
 
Nyt sinulla on kuitenkin mahdollisuus ottaa etumatka ja tehostaa asuntomarkkinointia nopeammin kuin he koskaan ovat pystyneet.  

Mitä siis odotat? Klikkaa "Ilmoittaudu" painiketta nyt.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN - ILMAINEN RAJOITETUN AJAN
Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyn, että tietojani saa käyttää suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa suoramarkkinoinnin.
P.S. Tämän webinaarin opit ovat jo auttaneet useita asuntomarkkinoijia ennen sinua. Riski, että käytät aikaasi huonosti, on mitättömän pieni!
Matti Järvinen, Olavi Järvinen Oy, Myyntipäällikkö
"Webinaari antoi uutta näkökulmaa tarkastella asuntokauppaa, jonka myötä ajattelin, että teiltä saa ammattitaitoisen toteutuksen näihin esitettyihin ideoihin."
Matti Järvinen 
Anne Heikkinen, P&P Heikkinen Oy, Markkinointipäällikkö
"Koin webinaarin helpoksi ja kovinkin asiapitoiseksi. Hyviä pointteja tuli tilastojen ja faktojen muodossa, eli esim. tietoa siitä mitä kautta asuntojen etsintä nykyään tapahtuu ja miten mahdollisesti tulevaisuudessa homma hoidetaan. Plussana koin sen, että sen pystyi katsomaan anonyymisti milloin itse halusi. Sain webinaarista paljon hyödyllistä tietoa esim. myynnin alkupään automatisoinnista! Omaa aikaani on vapautunut, kun toisto on vähentynyt. Myyntiputki selkeydessään on tuonut positiivista säpinää ja vilkastuttanut kontaktien määrää perinteisiin ennakkomarkkinointitoimenpiteisiin verrattuna. Voin lämpimästi suositella Myyntiputkea kohteen markkinointiin!”
Anne Heikkinen
   TULOSSA WEBINAARI: NÄMÄ 10 ASUNTOMARKKINOIJAN VIRHETTÄ VOIVAT HALVAANNUTTAA ENNAKKOMARKKINOINTIKAMPANJASI LÄHIAIKOINA! LUE LISÄÄ!
Myyntiputki @ 2019
Powered By ClickFunnels.com